Alzira, escenari del primer encontre per a la innovació econòmica del territori valencià

El cercle alzireny La Gallera ha estat hui escenari per al que ha de ser el punt de partida de la modernització econòmica del territori valencià. La Conselleria d’Innovació treballa ara en la redacció del Pla d’Especialització Intel.ligent de la Comunitat Valenciana. El d’Alzira ha estat el primer encontre dels que es faran al llarg de tot el territori valencià per a donar a conèixer esta proposta als agents comarcals.

Extendre la cultura de la innovació arreu de tot el territori és l’objectiu de les jornades per a la “especialització intel.ligent dels territoris de la Comunitat Valenciana” que s’han encetat hui a Alzira. El secretari autonòmic d’Innovació, Jordi Juan, i el director general de Redit, Gonzalo Belenguer, han visitat hui el municipi per a donar a conèixer les línies d’actuació en matèria d’innovació entre els agents econòmics de la comarca. Millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques i crear una ocupació de qualitat, però també promoure un creixement intel·ligent i sostenible són alguns dels objectius d’estes jornades. Jordi Juan.

A l’acte també ha estat present l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui ha destacat que la innovació ha de començar per les administracions locals activar estratègies a nivell global. Un procés que, ha insistit Gómez, necessita de la injecció de fons europeus.

Deixa un comentari