L’Ajuntament d’Alzira donarà una espenta al Mercat d’Abastos

L’Ajuntament d’Alzira li donarà una espenta al Mercat d’Abastos d’Alzira i ho farà a través d’una campanya de visibilització. La proposta presentada pel Partit popular al plenari d’Alzira va comptar amb el suport de tots els grups polítics municipals.

La proposta aprovada finalment aposta perquè es faça un projecte de visibilització del mercat d’Abastos per a potenciar-lo. Un projecte on hi participen tant els assentadors com els agricultors, i que compte amb la col•laboració de Idea, l’associació empresarial o la Cambra de comerç. Enrique Montalvà, regidor del PP.

Un altre dels punts que incloïa la proposta aprovada és la posada en marxa de la bàscula de gran tonatge per a que puguen utilitzar-la tots els agricultors. Una proposta que passa per reparar l’actual bascula o adquirir-ne una nova. Des del PP es va assegurar que es podia obtindre una bascula de manera gratuïta. Una proposta que ha estat acceptada de bon grat pel govern alzireny. Així ho expressava el regidor de mercat, Fernando Pascual, que emplaçava al Partit popular a complir-ho.

Deixa un comentari