Alzira estalvia 700 milions de litres d’aigua a l’any

ste resultat ha sigut possible gràcies als canvis de les canalitzacions velles que s’han anat realitzat en els últims anys en alguns barris de la ciutat per l’empresa Aguas de Valencia. Els objectius per al futur són mantenir el 76% d’efectivitat hidràulica que s’ha aconseguit des del 2016 i fragmentar els 230 quilòmetres de clavegueram que té la nostra ciutat per a poder gestionar-lo d’una manera més eficient.

Pel que fa a l’efectivitat hidràulica es voldria fins i tot, en un termini de dos anys, aconseguir el 80%. Alzira ha pogut gaudir d’aigua potable des de fa més de cent anys la qual cosa implica que algunes canalitzacions presenten problemes de funcionament. És per això que, des d’Aigües de València en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira, se seguirà amb la renovació de les canalitzacions dels carrers més conflictius.

La nostra ciutat està dividida en 55 sectors hidràulics dels quals 23 es troben dins del nucli urbà i 23 a les zones residencials i 9 als polígons. Estos sectors es revisen diàriament i ofereixen més de 10.000 dades tècniques. Aguas de Valencia recomana a la ciutadania alzirenya consumir l’aigua de l’aixeta que complix tots els requisits sanitaris. Escoltem el delegat de l’empresa a la Ribera, Rafael Aranda, en Mare Terra.

      mare-terra-estalvi-d-aigua-a-alzira-9_md_56302057_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari