Alzira estalvia al voltant de 50.000 euros amb el canvi a il·luminació LED

Recordem que des de la Regidoria de Serveis urbans s’ha realitzat, en els últims mesos, la substitució d’un gran nombre de fanals que il·luminen el nucli urbà d’Alzira. El pròxim recanvi, afirmen des de Serveis Urbans, es durà a terme a la barriada de Sant Judes, l’Hospital de Santa Llúcia, Dos de Maig i els carrers del voltant. Tot i això, l’estalvi ha sigut possible també gràcies a la rebaixa energètica als centres educatius i esportius durant la pandèmia.

En els últims mesos, s’ha produit el canvi de l’enllumenat en diversos barris del nucli urbà d’Alzira, la qual cosa ha permés una rebaixa de més de 25.000 quilovats i un estalvi anual per al consistori de 30.000 euros. A esta uantitat es sumen els 20.000 euros que es van aconseguir estalviar durant els mesos de confinament als centres esportius i educatius.

Per al regidor de Serveis Urbans, esta és una mostra clara de l’efectivitat de les mesures del consistori per tal de reduir la despesa energètica a la nostra ciutat. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-27d-octubre-2020_md_58505602_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari