fbpx

Alzira estalvia en llum més de 3.600 euros al mes

Compartix la notícia

Alzira estalvia més de 3.600 € mensuals, gràcies al Pla Municipal d’Estalvi Energètic, en esta situació provocada pel coronavirus.

 A la nostra ciutat ja s’ha gestionat la disminució de la potència dels centres escolars, així com dels edificis destinats a la pràctica de l’esport. Esta disminució de potència suposa un estalvi per a les arques municipals de 121 euros cada dia.

A més, gràcies a la il·luminació de nova tecnologia Led, també es permet regular els nivells d’intensitat lumínica, depenent dels horaris de més i menys afluència de gent als carrers. Una tecnologia que tenim a la majoria dels polígons industrials i als carrers General Prim, Piletes, Estret, Doctor Nicolau Bas, Méndez Nuñez, Hernán Cortés, Ramón y Cajal, Sant Francesc, Figueres, Gandia, avinguda Josefina Fernández i adjacents on, des del mes de juny que va entrar en funcionament, ja s’han programat tres nivells d’intensitat lumínica, atenent a l’ús de la via pública o dels polígons industrials. Per tant, Alzira ja està aconseguint un estalvi econòmic d’uns 22.558 € anuals, a més d’una reducció considerable d’emissions de CO₂.

Així ho ha explicat Fernando Pascual, regidor responsable de l’àrea.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-21-d-039-abril-2020_md_50230391_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari