Alzira estalviarà 5.500 € a l’any en llum

La millora en l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals d’Alzira suposarà un estalvi de 5.500 euros anuals. Les tasques que estan realitzant-se des de la Regidoria de Serveis Urbans, per tal de condicionar els espais a la normativa vigent també implicaran un augment del confort visual; reducció del consum d’energia i augment de l’eficàcia del sistema; major vida útil; reducció de la càrrega tèrmica; i llum més agradable.

Per tal d’aconseguir-ho, s’han substituït els tubs, bombetes i pantalles per altres de tecnologia led, amb una potència i temperatura del color adequades per a donar compliment a les necessitats lumíniques en la Casa Consistorial, recaptació, casa Tena, Arxiu, IDEA i el taller de la Policia Local.

Segons ha explicat el regidor responsable de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, esta iniciativa s’emmarca dins del Pla Provincial de la Diputació de Valencia, amb una subvenció de més de 60.000 euros, la qual cosa suposa cost zero per a les arques municipals.

Deixa un comentari