Alzira estrena dilluns el campus verd de Tulell

Alzira estrena dilluns el campus verd de Tulell. Una proposta de les AMPES que tancarà al trànsit el carrer del reconegut professor alzireny Bernat Montagud  i que pretén ser una ruta escolar segura que promoga i facilite que els xiquets i les xiquetes puguen accedir als centres de la zona a peu de manera autònoma.

Esta iniciativa que es posarà en marxa la setmana que ve, habilitarà al llarg de tota esta zona una ruta escolar segura amb arbres i habilitarà zones d’aparcament als solars colindants i a la gran via de la Comunitat Valenciana. Amb esta proposta seran els alumnes de l’Escoleta Infantil Tulell,  el CEIP Tirant lo Blanc, l’IES Murta, el Centre Educatiu Xúquer i la Universitat Catòlica de València, els que puguen gaudir d’un accés segur i autònom als seus centres.

El campus verd de Tulell té l’objectiu d’aportar major seguretat a l’alumnat, acompanyants i professorat i ser una eina amb què contribuir a la maduresa emocional dels xiquets i les xiquetes. A més, este foment de les caminades du de la mà la promoció dels hàbits saludables, la mitigació del canvi climàtic i la reducció de la petjada de CO2.

(foto: Riberaexpress)

Categories Educació

Deixa un comentari