Alzira estrena el portal de compres al comerç local Alziraescomercio.com

Alzira estrena el portal de compres al comerç local a través d’Internet. La ciutadania ja pot accedir als quasi 3.000 productes dels 40 establiments que s’ofereixen al web i que s’entregaran (en un període mínim de 2 hores) als domicilis dels compradors o compradores de manera gratuïta i en un radi màxim de huit quilòmetres al voltant de la ciutat.

A hores d’ara, Alziraescomercio.com es troba en fase experimental i anirà incloent novetats a mesura que els comerços s’adapten al nou mètode de venda. Si la plataforma funciona correctament després de les primeres setmanes, els enviaments podrien expandir-se, fins i tot, a nivell autonòmic i, més tard, a nivell estatal. A més, encara que en un principi només podran fer-se repartiments de màxim 70x40cm -que és la mesura de la capsa de les motocicletes-, pròximament es podria implementar el servei d’una furgoneta.

Els comerços poden activar les seues ofertes i el portal oferirà promocions segons l’època de l’any. Pel que fa als usuaris, han d’enregistrar-se i apuntar les seues dades per a poder realitzar les compres. Els pagaments poden realitzar-se mitjançant targeta bancària o bizum i la clientela prompte podrà contactar mitjançant whatsapp amb els comerços adherits. De moment, hi ha al voltant de 25 comerços totalment actius. La resta s’incorporarà durant les pròximes setmanes.

Recordem que Alziraescomercio.com naix amb l’objectiu de reactivar l’economia i el xicotet comerç de la ciutat. Així doncs, els tres primers mesos el finançament anirà a càrrec del consistori encara que, després d’este període, els comerços hauran d’assumir una quota mensual, que mai superarà els 50 euros. Tot i això, el consistori ha demanat una sèrie de subvencions per tal de poder cobrir la despesa durant un major període de temps.
Escoltem el president de l’Associació d’Emprenedors i Empresaris de la Ribera, Álvaro Muñoz, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-2-novembre-2020_md_59195425_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari