fbpx

Alzira estrena vídeo promocional

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira promociona la ciutat amb un vídeo que destaca la capital de la Ribera Alta com una de les ciutats més importants de la Comunitat Valenciana. La veu en off de la locutora Mari Carmen Cano acompanya els quasi 8 minuts d’imatges dels carrers, paratges i punts més emblemàtics de la nostra ciutat. El consistori ha preparat a més al voltant de 400 memòries USB en les quals es distribuirà l’audiovisual en castellà i valencià pels col·legis, institucions i associacions d’Alzira. ç

Al vídeo, s’exposen els trets més característics de la ciutat pel que fa a la història, la geografia, l’economia, el medi ambient, l’art, la cultura i la gastronomia. Un guio que han elaborat conjuntament el regidor de cultura, Alfred Aranda, l’arxiver municipal, Aurelià Lairón i la cap de premsa de l’Ajuntament d’Alzira, Elsa Esplugues. Des de la regidoria de cultura expliquen que es tracta de mostrar Alzira com una ciutat que mira cap al futur amb optimisme i responsabilitat.

Un altre dels objectius del vídeo és que servisca com un material de promoció de la ciutat entre els i les possibles visitants a més de fomentar l’estima dels propis alzirenys i alzirenyes per la seua ciutat. Escoltem els regidors de cultura i turisme, Alfred Aranda i Isabel Aguilar en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-4-gener-2021_md_63400448_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari