Alzira facilita la retirada gratuïta de cartó als comer

Compartix la notícia

115 comerços de la zona centre s’ han adherit a la campanya de recollida de cartó comercial. L’empresa encarregada de la gestió de la neteja urbana al nostre municipi ha iniciat les visites als comerços de diverses zones per tal d’informar-los dels detalls de la campanya de recollida de cartó comercial.
Esta iniciativa es realitza des de fa uns anys des del departament de Servies Urbans i amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Alzira.

Amb les visites es perseguix l’adhesió de nous comerços per a contribuir al tractament correcte del cartó i facilitar la seua retirada al xicotet i comerç mitjà, a l’hora d’alliberar espai en el contenidor blau i així facilitar al ciutadà el reciclatge del paper i cartó domèstics.

El servei és gratuït per tal d’aconseguir una ciutat més neta i sostenible. Compta amb una molt bona acceptació per part dels comerciants de la zona centre de la ciutat, on s’ha iniciat la campanya informativa, encara que en una segona fase s’estendrà a les zones de l’ Alquenència i Pere Crespí, per a finalment, en una tercera fase, visitar les diverses indústries ubicades als polígons industrials.
Als 89 comerços ja adherits a la campanya amb anterioritat, s’han sumat en esta primera fase 26 nous comerços. La recollida es realitza de dilluns a dissabte a partir de les 14 hores.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-25-juny-2020_md_52526859_wp_1

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari