Alzira farcida el cap de setmana de música, teatre, pintura i art

Compartix la notícia

Alzira ha deixat enrere un cap de setmana ple de música, teatre, pintura i art per tot arreu. Una quarta edició d’Art al carrer, que junt a les terceres jornades d’il·lustració han fet de la nostra ciutat un autèntic pol d’atracció per als amants de l’art i la cultura.

El balanç que es fa des de la regidoria de cultura és molt positiu i és que totes les actuacions han gaudit d’una gran acceptació per part del públic. Gent de totes les edats han passejat pels carrers i places d’Alzira, fullet en mà, per no perdre’s cap de les més de 30 actuacions que s’han produït entre el divendres i el dissabte.

I entre els espectadors, els xiquets com a públic d’excepció que han arrastrat a les seues famílies a gaudir de l’art al carrer. 

A més de les bones sensacions que ens deixa el cap de setmana, art al carrer compta amb una altra vessant menys efímera i que romandrà a la nostra ciutat, com és el cas de la decoració, encara en procés del pont de Xàtiva, un projecte que estarà acabat a finals d’any segons Aranda.

Compartix la notícia

Deixa un comentari