Alzira finalitza la redacció i aprovació del projecte d’Agenda Urbana “Alzira un riu de futur”

Alzira finalitza la redacció i aprovació del projecte d’Agenda Urbana “Alzira un riu de futur”. Esta aprovació s’ha fet en el termini de 9 mesos que donava el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per poder presentar-la.
El passat setembre el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va anunciar l’elecció de 121 municipis de tot l’estat per desenvolupar el projecte d’Agenda Urbana. Un d’ells va ser Alzira, que va passar a desenvolupar la seua agenda “Alzira, un riu de futur”. La convocatòria establia l’objectiu que en un any des de la publicació de la convocatòria els municipis seleccionats havien d’aprovar els seus projectes pilot de Plans d’acció local de l’Agenda Urbana estatal.
Alzira va presentar en el plenari del passat 27 de juliol la seua Agenda Urbana i completava la informació requerida pel Ministeri, complint al mateix temps amb dos objectius: acabar la redacció i aprovació del projecte dins del termini exigit i avançar amb els Objectius CID del Pla de Recuperació i Resiliència.
Amb la redacció d’este pla estratègic l’Ajuntament rep una subvenció de 150.000 euros. Per redactar-lo es van fer reunions amb la població per definir els objectius de creixement urbà, es van identificar 14 projectes per al futur de la ciutat i finalment es va encetar una enquesta per conèixer la importància que la ciutadania li dona a cadascun d’ells. El resultat d’esta enquesta es donarà a conèixer pròximament. També les decisions de l’Agenda Urbana Alzira Un Riu de Futur es presentaran a la ciutadania presencialment el pròxim mes d’octubre en la Fira de Comerç.

Deixa un comentari