Alzira finalitza l’obra del carril bici que connecta la ciutat amb el polígon industrial d’AMCOR

Alzira finalitza l’obra del carril bici que connecta la ciutat amb el polígon industrial d’AMCOR. Després d’un any d’obres, els treballadors i treballadores ja poden anar al polígon amb les seues bicicletes o a peu, com així ho havien demandat. S’han col·locat 210 arbres de mitjana per a separar la part de les bicis de la part dels viandants. L’Ajuntament ha aprofitat la visita al carril per a entregar als comités d’empresa el lot de llibres anual.

Este carril connecta també amb la via ciclista que discorre paral·lela a la carretera entre Alzira i Carcaixent, de manera que els treballadors i treballadores de Carcaixent podran acudir als seus treballs també amb bicicleta. L’objectiu d’este projecte, afirmen des del consistori, és dotar a Alzira d’una entrada nova al polígon industrial i afavorir les necessitats mediambientals que exigeixen els temps actuals.
Els membres de la corporació han aprofitat per a fer la visita anual per a lliurar el lot de llibres als comités d’empresa per a la biblioteca d’AMCOR I MyM, segons el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’empresa per a la promoció de la lectura i la difusió d’activitats culturals. Escoltem la regidoria de Seguretat, Sara Garés, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari