fbpx

Alzira formarà els professionals en matèria de consum energètic per a buscar polítiques i solucions eficients

Compartix la notícia

Alzira enceta una acció formativa dins del Pacte d’Alcaldes per al Clima i la Energia. Esta mateixa vesprada comença una acció formativa en matèria de consum energètic en la qual, l’Àrea de Serveis Socials i  Innovació Social, junt a la Cooperativa AEIO Luz, enceten esta acció que busca la implicació tant dels departaments de l’administració com de la ciutadania en general dins del Pla Energètic Municipal. L’objectiu és aconseguir que els ajuntaments siguen tot un exemple d’eficiència energètica per als ciutadans.

Es tracta d’un Pla d’intervenció vinculat a l’adhesió de l’Ajuntament d’Alzira al “Pacte d’Alcaldes pel Clima i la Energia” que es va signar mitjançant l’Àrea de Medi Ambient. Un pacte que consisteix en oferir una formació específica per buscar solucions eficients en temes energètics, per a això comptem amb AEIO Luz, que actua directament en la eficiència energètica i els hàbits de consum responsable.

Es dirigiran i coordinaran diferents sessions amb un enfocament energètic, que done validesa i harmonia a les polítiques i estratègies plantejades en tot el municipi.

Compartix la notícia

Deixa un comentari