fbpx

Alzira frega els 1.200 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants i l’alcalde demana l’autoconfinament

Compartix la notícia

Alzira frega els 1.200 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants i l’alcalde demana l’autoconfinament a la ciutadania. En estos moments, hi ha 544 casos actius a la nostra ciutat. Segons les dades de Salut Pública, en els últims tres dies s’han registrat 131 nous positius.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en l’opció del confinament parcial per a reduir la incidència i anar més enllà de l’autoconfinament. Segons afirma, les dades són preocupants no sols a Alzira, sino també a tota la comarca. De fet, els representants del diferents municipis han traslladat hui, a la reunió setmanal del Departament de Salut, la necessitat de mantindre un encontre amb la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, per tal d’estudiar mesures per a reduir la pressió hospitalària.

L’alcalde, Diego Gómez, demana a la ciutadania que extreme les precaucions i que porte a terme un seguiment rigorós de les mesures. Afirma que encara queden per arribar les dades relatives a la primera setmana de gener. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-14-gener-2021_md_63918396_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari