Alzira guardonada a Lisboa per la transparència en la gestió

L’Ajuntament d’Alzira ha sigut guardonat amb el premi Vision’19 a la transparència en la contractació i la facturació. Es tracta d’un prestigiós guardó atorgat pel  European Vortal Academy, que va crear estos premis  amb l’objectiu de reconèixer els projectes més visionaris en l’àrea de procurement d’entitats públiques i privades.

El premi va ser  lliurat durant la gala que clausurava el congrés Vision ’19, celebrat la setmana passada a Lisboa. En representació de l’Ajuntament d’Alzira van assistir dos dels responsables del projecte: Víctor Almonacid Lamelas, Secretari de l’Ajuntament, i Julio García Sánchez, responsable del departament d’informatàtica de l’Ajuntament.

Vora 1000 assistents van participar de les 15 xarrades programades, entre elles Convivencia de lo público y lo privado, en la que va participar el Secretari de l’Ajuntament Víctor Almonacid o Smarket City amb Julio García Sánchez, qui afirma que la transparència li suposa  a l’Ajuntament un estalvi d’un 20% del pressupost dedicat  a la contractació.

Deixa un comentari