Alzira habilita un període de cremes agrícoles extraordinari de l’1 al 30 de juny

Este període serà únicament per a realitzar la gestió de les restes de poda de varietats tardanes de cítrics, frutals d’òs o hortícoles. Esta activitat només es podrà dur a terme de dilluns a divendres fins a les 11 del matí, sempre que el nivell de preemergència per risc d’incendi forestal siga baix mitjà i es compte amb la pertinent autorització de l’Ajuntament.

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica informa que el pròxim dilluns 31 de maig finalitza el període ordinari de cremes agrícoles. No obstant això, d’acord amb el que es possibilita a la legislació autonòmica s’habilita com a període extraordinari de cremes tot el mes de juny. La realitat agrària del terme municipal d’Alzira amb nombroses plantacions de varietats tardanes de cítrics comporta tindre que gestionar restes de poda agrícola durant este mes. Pep Carreres és regidor de Medi Ambient:

Tot i això, recordem que l’autorització s’haurà de sol·licitar, amb una antelació mínima de 72 hores, a La Clau o de forma telemàtica.

Deixa un comentari