Alzira i la Universitat Politècnica tornen a reunir al sector del caqui

Este dijous tindrà lloc la segona Jornada de Sanitat Vegetal, Control del cotonet en cítrics i caqui a les sis de la vesprada en l’auditori de la Casa de la Cultura. Esta activitat es centra en donar a conèixer com es poden controlar les plagues que afecten al caqui i cítrics als llauradors.
La Jornada de Salut Vegetal, organitzada per la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea de Ajuntament d’Alzira i la Universitat Politècnica de València, es centra en la prevenció de plagues com el cotonet, les cotxinilles i les mosques blanques. Al llarg de 5 intervencions es parlarà de com estes plagues i altres afeccions com els fongs afecten els arbres i de quina manera es poden controlar. Es tracta de la segona jornada que realitza, perquè ja es va fer l’any passat.
En 2020, l’alcalde Diego Gómez i el rector de la Universitat Politècnica de València van signar l’acord d’esta càtedra. Un acord dirigit fonamentalment a la promoció i el desenvolupament de la investigació i innovació en l’àmbit tecnològic tant en el camp agrari com el mediambiental. Ara, des de l’organització de la jornada, valoren el fet que investigadors aportats per administració i empreses privades participen oferint multitud d’experiències en tractaments de diversos tipus.

Deixa un comentari