fbpx

Alzira i Nova Terra buscaran la inserció sociolaboral de persones vulnerables

Compartix la notícia

Alzira ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Novaterra per a aconseguir la inserció sociolaboral de les persones vulnerables. La Fundació realitzarà una acompanyament personalitzat a les persones que se’ls deriven des de serveis socials dirigit a la seua ocupació en les empreses que col·laboren. De fet, ja hi ha 9 empreses d’Alzira que s’han compromés a acollir nous treballadors fruit d’este conveni.

Recordem que la Fundació Novaterra va obrir una nova seu a Alzira el passat mes de juliol al barri de l’Alquerieta (encara que no treballaran sols amb la gent d’este barri). Des d’aleshores va començar a treballar en la nostra ciutat amb l’objectiu d’omplir la motxilla de ferramentes a les persones que s’han trobat amb adversitats en la vida i que es troben en condicions de desocupació.

L’objectiu de l’Ajuntament en signar este conveni és reforçar la integració social i laboral i no sols l’assistencial d’estes persones vulnerables. Segons la regidora de serveis socials Marina Mir no es tracta sols de compensar les deficiències econòmiques amb una contraprestació sinó també d’ajudar a estes persones a sentir-se realitzades. Escoltem el gerent de la Fundació Emili Altur en l’informatiu:

      informatiu-migdia-1-d-octubre-2020_md_57332289_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari