Alzira implanta un nou minipunt net

El 5 de juny se commemora el Dia Mundial del Medi Ambient i l’Ajuntament d’Alzira ha decidit sumar-se a esta celebració instal·lant un nou minipunt net a la plaça Elisa Ramírez. Es tracta del segon minipunt que la Regidoria de Serveis Urbans ubica a la ciutat, i per tant d’una aposta per avançar en l’establit per la Directiva Europea sobre el reciclatge de residus perillosos d’origen domèstic abans de 2025.

Esta iniciativa va tindre molt bona acollia a la Plaça Major, ja que el minipunt permet la recollida de càpsules de café; taps de suro; aparells elèctrics i electrònics; piles i bateries entre d’altres. Ara amb la posada en marxa d’esta segona estructura, el regidor de Serveis Urbans assenyala que estes accions possibiliten a Alzira fer passes endavant en la gestió de residus amb una major implicació dels alzirenys i alzirenyes.

Recordem que demà se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i enguany el tema central és: ‘Reimagina, recupera, restaura’, una oda que ens convida a contribuir, amb gestos senzills, a gaudir d’un millor entorn i preservar el medi ambient.

Deixa un comentari