Alzira impulsa la connexió amb la Via Verda Carcaixent-Dènia en el pont de l’Estret

L’Ajuntament d’Alzira impulsa la connexió de la comarca amb la Via Verda de l’antic trenet que connectava La Ribera amb La Marina i que està prevista al pont de l’Estret. L’Objectiu d’este projecte és connectar la nostra ciutat amb altres perquè la gent puga optar per desplaçar-se en bici o a peu.

El projecte consistirà en un  carril per a bicicletes i vianants d’una amplària de 6 metres i anirà paral·lel  a la carretera en direcció La Barraca d’Aigües Vives. D’altra banda, el segon tram d’esta ruta enllaçarà la redona de l’empresa Amcor amb el pont de l’Estret, i enllaçarà amb un tram d’uns 3 km, ja finalitzat, que ocupa els terrenys per on circulava el trenet, procedent de Carcaixent. 

Ho ha explicat a EDPD , El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Pep Carreres, el qual assegura que quan la Ruta Verda arribe, durant esta legislatura, es podrà arribar fins a Tavernes de la Valldigna.

Carreres també ha avançat que altres administracions com conselleria hauran de participar del projecte de Via Verda per aconseguir la connexió que busca la recuperació del traçat de l’antic trenet. 

 

 

Imatges Riberaexpress

 

Deixa un comentari