Alzira inaugura hui el museu de la Casa Alós

Cada 18 de maig des de 1977, els museus de tot el món celebren el seu dia. Per això, a Alzira la Regidoria de Patrimoni ha preparat, al llarg d’estos mesos, un programa d’activitats, baix el lema d’enguany ‘El futur dels museus: recuperar i reimaginar’, que culmina hui amb l’obertura al públic de la Casa d’Alós.

Després d’un llarg procés de rehabilitació i adequació, l’immoble de finals del segle XIX oferix la possibilitat de descobrir i admirar les seues dependències, a més de visualitzar l’extens material etnogràfic del MUMA que, finalment, queda exposat en este espai, motiu pel qual es diversifica l’oferta museística alzirenya.

Tal com ha detallat la regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, als micròfons d’‘El Dia per Davant’, és la primera vegada que la Casa d’Alós s’inaugura com a immoble i es podrà visitar de dimarts a divendres de matí en horari d’11.00 a 13.00 hores i també el dimarts de vesprada de 17.00 a 20.00 hores, fins al mes de juny. En este sentit, ha agraït a tots els agents implicats el seu treball per fer-ho possible:

A més, ha recordat que el 13 d’abril ja es va encetar la programació per a celebrar esta efemèride amb la recuperació del llavador de l’Alquerieta, la il•luminació de la façana del Muma per a commemorar l’Any Xacobeo 2021, l’exposició de l’artista Josep Francés o la recent inauguració de la mostra en homenatge a l’autor de les pintures de l’església de Santa Caterina, Salvador Gil, antre altres.

Deixa un comentari