fbpx

Alzira inaugura la nova Oficina Municipal d’Informació al Consumidor al Mercat de la Vila

Compartix la notícia

L’oficina ocuparà un dels espais buits del Mercat, al qual es pretén atorgar, amb esta nova seu de la OMIC, una major visibilitat. La nova oficina permetrà, també, al consumidor tractar amb més privacitat les seues consultes, ja que, abans, l’oficina compartia espai amb el departament de Sanitat i els alguatzils a la Casa Tena.

Esta fou, precisament, una demanda de part dels comerços del Mercat de la Vila a l’Ajuntament per tal de donar-se a conéixer. El consistori planteja, també, en este sentit la possibilitat de traslladar l’Oficina d’Habitatge al Mercat per tal de convertir-lo en espai de connexió entre la ciutadania i l’Ajuntament.

Recordem que l’OMIC rep tot tipus de queixes i cartes de reclamació de qualsevol dels establiments comercials de la ciutat i serveix com a fil conductor entre la societat i l’Administració. Per a acudir a esta nova oficina la ciutadania haurà de fer-ho sempre amb cita prèvia és telefonant al 96 245 92 71 o bé en el correu electrònic omic@alzira.es. Escoltem l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, i la regidora, Gemma Alós, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-1-desembre-2020_md_61166060_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari