fbpx

Alzira incorpora 8 vivendes de la Plaça Germanies al parc de vivendes socials de la GVA i acull una nova oficina de la xarxa XALOC

Compartix la notícia

Altres projectes com la rehabilitació de la Plaça de la Ribera o la construcció de vivendes socials en la zona del Torrejó Baix es posaran en marxa en el pròxim any amb el suport de la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat Valenciana.

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, ha visitat hui la nostra ciutat per a treballar tres projectes relacionats amb l’Ajuntament d’Alzira i uno amb la Mancomunitat. Pel que fa a les accions del consistori, en primer lloc, s’ha anunciat que huit vivendes de la Plaça Germanies han passat a formar part del parc de vivendes socials de la Generalitat i ja s’han cedit a 8 famílies. A més, segons ha afirmat l’alcalde, s’esta estudiant que el baix de l’edifici s’utilitze com a espai de trobada de les famílies.

En segon lloc, s’estima que en el període 2021-2022 es durà a terme la rehabilitació integral de les vivendes socials i de l’entorn de la Plaça de la Ribera. Segons ha confirmat l’alcalde, estes accions comptaran amb una inversió de prop de 1,5 milions d’euros. Per últim, la tercera intervenció està relacionada amb l’Europan 16, els premis europeus d’arquitectura en que participa Alzira en representació de la Comunitat Valenciana, i consistix en la construcció de vivendes socials en la zona del Torrejó Baix per a donar comunicació amb l’Hospital i integrar l’Alquerieta en la resta del municipi. El projecte es posarà en marxa el pròxim any i, segons Gómez, els resultats podran valorar-se en 2022.

Pel que fa al projecte resultant del conveni entre la Conselleria d’Habitatge i la Mancomunitat de la Ribera Alta, es tracta de la incorporació en Alzira d’una oficina de la xarxa XALOC, la qual podrà actuar com a instrument de reforç a l’oficina d’habitatge comarcal i apropar els tràmits a la ciutadania. Escoltem l’alcalde, Diego Gómez, i el conseller, Rubén Martínez Dalmau, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-14-desembre-2020_md_62311501_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari