Alzira inicia la 2à Setmana de les Persones Majors

Compartix la notícia

Arranca hui la setmana de les persones majors amb la conferència inaugural del geògraf Paco Tortosa al voltant de la sostenibilitat i accessibilitat  de la ciutat d’Alzira. La xarrada es farà a les 18 de la vesprada a la Casa de la Cultura.

Al llarg de tota esta setmana, les persones majors podran gaudir d’activitats programades especialment per a les seues edats. Demà, tindrà lloc la visita guiada als monuments d’Alzira amb tècnics municipals que explicaran dades desconegudes per a la majoria de la gent. L’itinerari s’iniciarà a la Plaça de l’Ajuntament i durarà dos hores.

A més, la setmana continua amb més conferències sobre eficiència energètica i una ruta verda per la vora del riu. També hi haurà tallers participatius en els quals les persones majors que acudisquen podran fer propostes al voltant de les activitats, serveis i prestacions que consideren necessàries per cobrir les seues necessitats. La setmana especial finalitzarà amb una representació teatral de La Tarumba.

Recordem que les persones que vulguen acudir a les activitats poden apuntar -se als Centres de Majors de la ciutat o al Departament de Serveis Socials.

Compartix la notícia

Deixa un comentari