Alzira inicia les obres de condicionament del barranc Fosc
L'objectiu que perseguix és el d'evitar les inundacions al casc urbà

Alzira inicia hui les obres de condicionament del barranc Fosc amb l’objectiu de minimitzar les inundacions en els barris de l’Alquenència i Venècia. La finalitat d’estes actuacions és la d’evitar l’arribada de l’aigua del barranc a la confluència del clavegueram del carrer Josefina Fernández, un dels punts més conflictius cada vegada que es produeixen pluges torrencials a la nostra ciutat.

Els últims episodis de pluges han afectat les zones de l’Alquenència i Venècia degut al desbordament del barranc Fosc, ja que és l’encarregat d’arreplegar les aigües que baixen des de la urbanització del Racó, a més de l’aigua que li aporta el barranc de l’Estrela que recull la provinent de la urbanització del Respirall, produint la baixada de les aigües embravides que acaben inundant l’entramat urbà.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha visitat hui l’inici de les obres i confia en que, una vegada finalitzades, puguen complir amb la missió d’evitar les inundacions en el casc urbà cada vegada que plou més de l’habitual. L’escoltem:

Deixa un comentari