Alzira instal·larà plaques solars en tres edificis públics més

L’Ajuntament d’Alzira aposta pel foment d’instal·lacions d’autoconsum d’energia elèctrica i per això ha sol·licitat noves ajudes a l’IVACE. En estes cas s’ha demanat préstecs bonificats per a la instal·lació de tres instal·lacions fotovoltaiques en edificis públics.

En concret, s’han presentat projectes per a instal·lar plaques solars al Centre de participació ciutadana d’Alzira, al centre de formació de persones adultes Enric Valor i al CEIP Garcia Lorca. Els projectes estan valorats en 100 mil euros i l’ajuda que s’ha sol·licitat consistix en una subvenció del 50% i un préstec bonificat. Amb esta petició, es continua amb la dinàmica de transició energètica de l’Ajuntament d’Alzira. Recordem que l’edifici de La Clau ja compta amb instal·lacions fotovoltaiques. El regidor de medi ambient, Pep Carreres indicava l’interés que tenen estes instal·lacions no sols per l’autoconsum sinó per al veïnat de cada edifici que també pot beneficiar-se d’esta energia. Pep Carreres.

El pròxim 12 de maig tindrà lloc el Consell local de medi ambient i en esta reunió s’explicarà el funcionament d’estes instal·lacions fotovoltaiques i com funciona per al veïnat dels edificis.

Deixa un comentari