Alzira intensificarà la prevenció d’incendis

L’Ajuntament d’Alzira intensificarà a partir de demà les mesures de prevenció d’incendis. La previsió d’altes temperatures que podrien superar fins els 40 graus ha impulsat al consistori a prohibir les cremes agrícoles. A més, el voluntariat ambiental d’Alzira que va començar les seues tasques la passada setmana estarà també a les muntanyes per a reaccionar de seguida si hi haguera qualssevol incident.

Tots els dispositius de vigilància tant de la GVA, de Diputació com els municipals intensificaran els treballs per a augmentar la probabilitat de detecció immediata en cas de foc. No obstant això, l’Ajuntament d’Alzira demana també la col·laboració ciutadana i insistix en què la detecció ràpida és essencial en estos casos.

El regidor de medi ambient, Pep Carreres, ha recordat també que fins i tot en els dies en què estiga autoritzat cremar, en estos mesos d’estiu s’ha de tindre especial precaució en les cremes que únicament es podran fer en cremadors correctament habilitats i amb una font d’aigua pròxima per al control del foc.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30de-juny-2020_md_52983680_wp_1

Ir a descargar

 

Deixa un comentari