Alzira ja supera els 100 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants

Alzira supera la taxa d’incidència dels 100 casos per cada 100.000 habitants. Continuen incrementant-se els casos de covid, i a hores d’ara comptem amb 59 casos actius segons l’ultima actualització de Salut Pública. Xifres no alarmants, però que comencen a preocupar.

L’actualització de dades de SAlut Pública deixa constancia de l’escalada de casos de Covid-19 a Alzira al igual que en la resta de la Comunitat Valenciana. Una escalada que no revertix en el sistema sanitari ni en el número d’ingressos als hospitals, pero si es pot complicar. Per exemple,en l’última setmana s’han detectat 39 en l’última setmana. Des de la Regidoria de Sanitat, es recorda que el virus continua actiu i cal extremar les mesures, sobretot dels contactes estrets de persones amb covid-19, ara que els protocols han canviat. Gemma Alós.

D’altra banda, Alós explica que esta situació també es reflectix a les aules. A hores d’ara hi ha aules confinades, tot i que la situació no es alarmant, si que preocupa perquè a hores d’ara, els més menuts són persones vulnerables.

Pel que fa a a la vacunació, a hores d’ara continua inoculant-se la tercera dosi de la vacuna de la covid i la vacuna de la grip a les persones majors. I pròximamnt s’iniciarà la vacunació de la grip als menors de 12 anys i a partir del 15 de novembre, s’iniciarà la vacunació de la grip als menors de 70 anys amb factors de risc.

Deixa un comentari