Alzira ja té cartell anunciador per a la Setmana Santa de 2021
El guanyador del concurs de cartells ha sigut Alfonso Gímenez, de Betxí, amb l’obra titulada “En clau de tradició”

Enguany, el guanyador del concurs de cartells ha sigut Alfonso Gímenez, de la localitat castellonense de Betxí, amb l’obra titulada “En clau de tradició”. Este primer premi està dotat amb 1.000 euros i un diploma i, a més, serà la imatge de la Setmana Santa alzirenya 2021.

La Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira ha anunciat els guanyadors del XXXII Concurs Nacional de Cartells de Setmana Santa. El segon premi és per a Juan Diego Ingelmo, de Burriana, i du com a lema “Devoció”. Este premi està dotat amb 400 euros i, en una Setmana Santa comú, seria la imatge del cartell anunciador del Pregó. Per últim, el jurat ha entregat l’accésit a l’alzireny Francisco Iván de la Merced per la seua obra “Redobles de passió”, imatge que s’utilitzaria en la Tamborada. La secretaria de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa d’Alzira, Elsa Soriano, ha parlat en El Dia per Davant del concurs de cartells.
Soriano ha expressat, també, que la Setmana Santa tal, i com la coneguem, és molt improbable que es puga celebrar, però no descarta poder organitzar actes interns amb les mesures de seguretat pertinents, sempre que les circumstàncies ho permeten. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari