Alzira liquida el Pla Resistir amb el repartiment de 188€ a 470 autònoms i empreses

Alzira liquida el Pla Resistir amb el repartiment de 188€ a 470 autònoms i empreses. Unes ajudes addicionals per aquelles empreses que ja havien participat en les quatre fases anteriors d’este pla que ha repartit més d’un milió d’euros en ajudes directes per a reactivar l’economia local afectada per la crisi sanitària.

A partir de la pròxima setmana l’Ajuntament farà efectiu el pagament de 188.30€ als 470 autònoms i xicotetes empreses, beneficiaris en alguna de les fases anteriors. En total suposarà una injecció econòmica de 88.500 euros. Des de l’Ajuntament s’ha treballat per a poder liquidar el Pla en la seua totalitat, de manera que no s’haja de retornar diners a les administracions col·laboradores. Amb el pagament d’esta quantitat Alzira serà un dels dels primers municipis en repartir entre els seus autònoms i empreses el 100% dels diners d’este pla. Diego Gómez, alcalde d’Alzira.

Recordem que les ajudes de Pla Resistir eren unes ajudes directes per a cobrir despeses corrents des d’abril de 2020, i consistien en una subvenció fixa de 2.000€ per autònom o microempresa i 200 euros per persona contractada fins a 10 treballadors. El Pla Resistir Alzira compta amb 1.149.000 euros dels quals l’aportació de l’Ajuntament és de 172.000 euros i la resta l’aporta la Generalitat i la Diputació.

Deixa un comentari