Alzira liquida el Pla Resistir amb una bonificació addicional a cada beneficiari

Alzira ha liquidat el Pla Resistir amb una bonificació addicional de vora 200 euros a cada beneficiari. 464 empreses i autònoms han pogut beneficiar-se d’este Pla finançat per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament.

El municipi ha completat este mes la liquidació de la quarta fase d’este pla amb el repartiment equitatiu del romanent de 88.514€ entre els 464 negocis subvencionats al llarg de les 4 fases del programa.

Des del consistori, assenyalen, que l’objectiu ha estat pagar les ajudes el més prompte possible. En total, Alzira ha comptat amb un pressupost de 1.149.000 euros, dels quals 172 mil € han estat aportats directament per l’Ajuntament.

El Pla s’ha dut a terme en 4 fases. Una primera dirigida a restauració, turisme i cultura; una segona destinada a empreses de festa i oci; la tercera destinada al sector tèxtil, calcer i arts gràfiques, i la darrera dirigida a negocis d’estètica i guarderies. Les ajudes del Pla Resistir estan destinades a contribuir el manteniment del teixit empresarial del municipi i incentivar l’activitat econòmica. L’Alcalde, Diego Gómez, ha insistit en la necessitat de donar viabilitat als diferents sectors.

Deixa un comentari