fbpx

Alzira llançarà 2.000 bons de compra per al comerç local amb descomptes del 40%

Compartix la notícia

Alzira llançarà 2.000 bons de compra per al comerç local amb descomptes del 40%, una iniciativa del govern municipal va ser aprovada pel Consell de Comerç el passat dilluns.
Amb els lemes “Jo compre a Alzira” i “Alzira és comerç” s’espediran 2.000 targetes de pagament de 50 euros, en els que el ciutadà abona 30 euros i l’Ajuntament 20 euros més, és a dir, que el ciutadà pagarà 30 euros i podrà fer una despesa de 50 euros. En total l’emissió d’estos 2.000 bons representarà una injecció de liquiditat en l’economia local de més de 100.000 euros.

L’objectiu d’esta campanya que començarà al setembre és, per una part, ajudar a les famílies a remuntar la situació econòmica a causa de la Covid-19 i a l’hora impulsar i dinamitzar el comerç local i promoure els serveis associats a la targeta Alzira. Actualment són més de 330 establiments associats, sense perjuí que nous comerços i servicis puguen sol·licitar la seua alta de forma gratuïta al formulari de la web d’Idea.

Les persones podran comprar els bons de consum a les dependències d’ IDEA – C/ Ronda d’ Algemesí o al quiosc de Turisme a la Plaça Major, 4 on s’instal·larà un terminal TPV exclusiu per a la seua venda. La ciutadania abonarà l’ import dels bons per pagament electrònic, a través de targeta bancària. Es podran adquirir un màxim de 6 bons per persona per un import de 300 €.

D’altra banda, l’alcalde ha lamentat que el PP, haja emés un comunicat a la premsa proposant com a pròpia una mesura que ja havia aprovat el consell de comerç i en què s’estava treballant des de fa diverses setmanes.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-25-juny-2020_md_52526859_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari