Alzira lliura els premis del V Concurs de Redacció Juvenil en Valencià

216 estudiants alzirenys han participat enguany al V Concurs de Redacció Juvenil en Valencià que organitza el Servei de promoció de valencià de l’Ajuntament d’Alzira. El concurs enguany ha girat entorn de la celebració del centenari del Gran Teatre i ha tingut com a tema «Històries per a representar… S’alça el teló!»

L’acte de lliurament dels premis va tindre lloc el passat divendres al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira. La participació estava oberta a l’alumnat entre 12 i 18 anys dels centres educatius alzirenys distribuïts en diverses categoris. La A) 1r i 2n d’ESO, la B) 3r i 4t d’ESO, C) Batxillerat, Escola d’Adults i cicles formatius, i D) 5é i 6é de Primària. Enguany, com a novetat hi havia la categoria E) ACIS i centres d’Educació Especial, que ha quedat deserta perquè no s’hi ha presentat cap treball.
El premi per als guanyadors del primer premi de cada categoria ha sigut un ordinador portàtil i per als guanyadors dels segons i dels tercers premis, una tauleta tàctil gran i una xicoteta, respectivament. Tots els premiats han obtingut, a més, un llibre en valencià.

Alfred Aranda ha agraït la implicació dels centres educatius en este concurs que a més de fomentar la redacció en valencià de textos teatrals, ha divulgat el centenari del Gran Teatre. Aranda explicava les principals temàtiques que han tractat els més menuts.

Deixa un comentari