fbpx

Alzira lliurarà huit premis al voltant de la lectura i l’educació

Compartix la notícia

Alzira acull esta vesprada el lliurament del Premi Llegir i dels Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira. La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura convoca anualment el Premi Llegir amb l’objectiu d’estimular la creació d’articles sobre la importància de la lectura.

Dins dels Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira hi trobem, d’una banda, el d’Experiències de Foment de la Lectura, al qual opten els treballs que descriuen activitats que consciencien la població de la necessitat de llegir i que, al mateix temps, suggereixen estratègies, jocs i activitats capaços de difondre el plaer de la lectura.

Al d’Experiències d’Innovació Educativa, en canvi, s’hi presenten els treballs d’innovació educativa relacionats amb qualsevol àrea del currículum educatiu o bé amb una temàtica transversal relacionada amb l’educació en general i que potencien la creativitat de l’alumnat i la difusió d’una educació en valors.  Així explica El president de la fundació Bromera per al foment de la lectura l’objectiu d’estos guardons.

L’acte, on es farà entrega d’un total de huit premis, tindrà lloc a les 18.45 h a la Casa de Cultura d’Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari