Alzira manté el percentatge de reciclatge d’envasos lleugers, paper i cartró en 2021

Alzira incrementa el reciclatge de paper i cartró i es manté en el reciclatge d’envasos lleugers. La recollida de cartró comercial s’ha quadruplicat en huit anys mentre que el reciclatge de vidre ha anat abaixant de manera paulatina.

La regidoria de Serveis Urbans ha fet una anàlisi del reciclatge en la ciutat i la conscienciació al respecte de separar en origen els residus. La ciutat manté el percentatge de reciclatge d’envasos lleugers, paper i cartró al llarg de 2021, així com en anys anteriors. La taxa més gran de recollida de cartró en la via pública correspon a l’any 2020, coincidint amb el confinament domiciliari. No obstant això, 2021 és l’any amb major increment, amb  544.000 quilos.

Pel que fa al cartró comercial s’ha experimentat un considerable augment des de 2015, quan es recollien 41.500 quilos, a 2021, amb 160 mil.   Els alzirenys només suspenen en la recollida de vidre, on les taxes s’han vist minvades en 2021 respecte als anys anteriors.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que Alzira és, en general, una ciutat conscienciada i capdavantera amb les altes xifres de reciclatge.

Deixa un comentari