Alzira neteja el canal de les Bases de cara a les plutges de la tardor

L’Ajuntament d’Alzira continua netejant els canals i camins rurals de la ciutat de cara a la tardor. El passat divendres van començar els treballs de neteja del canal de les Bases. La intenció és que els espais estiguen preparats davant els possibles episodis de pluges de l’entrada de la tardor.
Aigües de València ha sigut l’encarregada de realitzar estes tasques de neteja i condicionament que han consistit en el desbrossament i neteja integral de les sèquies que connecten el camí de Pescadors amb el canal de les Bases. Les mateixes actuacions també s’han realitzat a l’inici del mateix canal i a la zona de canalització situada baix de la redona del carrer Gandia amb la CV-50.
La setmana passada, a més, l’Ajuntament va anunciar que es netejaran els barrancs de la Murta i la Casella. També, este estiu s’ha fet tasques de manteniment en 21 camins i 11 barrancs de la ciutat.
Respecte d’estes actuacions el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha explicat que es tracta de mesures de neteja preventiva per a la tardor.

Deixa un comentari