Alzira obri el termini per sol•licitar ajudes a l’esport

La Regidoria d’Esports, atorgarà subvencions a l’esport local per a l’any 2022 a associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat. El que es pretén amb estes ajudes és fomentar la pràctica d’esport en la ciutat.
Les subvencions tenen quatre modalitats: per als programes anuals de funcionament i manteniment general d’entitats; per als partits, competicions, tornejos i esdeveniments esportius de caràcter extraordinari; les competicions i esdeveniments esportius organitzats amb motiu i entorn de les festes patronals de Sant Bernat; i les ajudes a l’esport d’elit.
Per optar a les subvencions cal presentar-les al Registre General de l’Ajuntament d’Alzira. Les entitats i esportistes subvencionats quedaran obligats al compliment d’una sèrie de condicionants per a garantir l’ús correcte de la subvenció. Al voltant del tema es pot aconseguir més informació en la pàgina web de l’Ajuntament www.alzira.es o en l’oficina d’atenció a l’esportista ubicada en la segona planta de l’edifici de La Clau.

Deixa un comentari