Alzira obri període extraordinari de cremes agrícoles per a varietats tardanes

El pròxim divendres 1 d’octubre Alzira reobri el període extraordinari de cremes agrícoles fins al 16 d’Octubre. Un període destinat exclusivament a gestionar les restes de poda de les varietats tardanes de cítrics, de fruiters d’os i les restes vegetals de cultius hortícoles. Es podrà cremar de dilluns a divendres des de l’eixida del sol fins a les 12 del migdia i serà obligatori disposar de cremador.

S’haurà d’acreditar que les cremes agrícoles seran per a realitzar la gestió de les restes de poda de varietats tardanes de cítrics, frutals d’òs o hortícoles. A més, el cremador serà obligatori en la majoria del terme municipal. El regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, ha explicat que es vital treballar baix unes limitacions que permetan garantir la seguretat i el control de les cremes.

Caldrà sol·licitar les autoritzacions de crema amb una antelació de 3 dies. Es pot demanar personalment al Registre de la Clau o de forma telemàtica mitjançant la web de l’Ajuntament.

En les sol·licituds estaran inclosos els terminis de la Barraca d’Aigües Vives i la Garrofera. A partir del 17 d’Octubre es restabliran les condicions normals de les cremes agrícoles d’hivern.

Deixa un comentari