Alzira obrirà en breu el parc adaptat de la plaça dels Cartonatges

Alzira obrirà en breu el parc adaptat a la plaça Cartonatges. La regidoria de Serveis Urbans ha començat a instal•lar a la plaça Cartonatges el nou parc adaptat d’Alzira, el tercer amb estes característiques de la ciutat. La zona de jocs s’anomenarà “Parc Els Planetes” ja que la temàtica gira entorn d’ells.
El parc tindrà diversos elements destinats a persones amb mobilitat reduïda, deficiència auditiva i visual. Estos jocs estaran acompanyats de programes per facilitar la utilització. D’esta manera hi haurà panells de jocs en braille, matalassets elàstics, cavallets, jocs musicals i unes taules inclusives per al seu ús en exteriors. Al projecte s’han destinat 80.000 euros amb els quals també es construiran tancaments de protecció al recinte de 80 centímetres d’altura, per a que els menuts no puguen eixir sense supervisió parental del parc. El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pasqual, ha defensat la necessitat que els parcs d’Alzira siguen inclusius.
A més s’han col•locat dos grans bancs enjardinats de quatre metres de circumferència amb dos postes de subjecció per als tendals que aportaran ombra al parc.

Deixa un comentari