Alzira participa al certàmen Viles en Flors que valorara la gestió ambiental sostenible dels municipis

Alzira es presenta, com ja va fer l’any passat, al certamen Viles en Flor que es celebra el pròxim divendres. Es tracta d’una distinció de l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana que reconeixerà la nostra ciutat i 29 municipis més per la seua gestió dels espais verds.

La iniciativa Viles en Flor reconeix els municipis que es presenten al certamen per categories de l’1 al 4 que s’anomenen flors d’honor. Els requisits que es tenen en compte per puntuar un municipi són la potenciació dels espais verds urbans, la gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l’entorn. La ciutat d’Alzira ja va aconseguir l’any passat dos flors d’honor i el seu objectiu d’enguany explica el regidor de Serveis Públics i Gestió del Territori, Fernando Pascual, és millorar la qualificació.

L’acte es celebrarà el pròxim divendres a les 17:30h al Jardí de l’Hort de Trènor de Torrent. Un jurat compost per professionals de reconegut prestigi dels sectors de la jardineria i paisatgisme valoraran el grau de gestió ambiental sostenible d’Alzira. A l’acte també acudiran representants de la conselleria d’Agricultura, de la Diputació de València i alcaldes dels municipis participants.

 

(foto: acte 2018)

Categories Ciutat

Deixa un comentari