Alzira participa en un projecte punter d’Unicef per establir un model d’intervenció en menors

L’Ajuntament d’Alzira és un dels deu municipis de tota Espanya que participarà en un projecte novedós per tal de trobar un model per a evitar que els menors atesos en serveis socials es convertisquen en adults plenament integrats a la societat. L’equip d’infància del departament de serveis socials d’Alzira serà l’encarregat de participar en este projecte que vol establir un model d’èxit.
L’objectiu és dissenyar un model de detecció i intervenció en l’àmbit local davant de situacions de risc en menors, tant xiquets com adolescents. El primer pas serà fer un diagnòstic de la situació, explicar els recursos amb que es compta i vora quines propostes han funcionat i quines no.
El projecte «Protección desde lo Local a la Infancia» funcionarà amb la creació de dos grups de treball amb xiquets i joves entre 8 i 17 anys en cada municipi. Al llarg d’enguany es treballarà fent el diagnòstic per a començar amb la implantació del model de detecció i intervenció que està configurant-se per als anys 2023 i 2024. Un model que és l’objectiu final.

Deixa un comentari