Arranca a Alzira el Pla de cooperació de l’Ajuntament

Arranca a Alzira el Pla de cooperació de l’Ajuntament i ho fa amb la participació i col·laboració de 15 entitats del municipi. Ahir va tindre lloc a la Casa de la Cultura la primera jornada de participació per tal de definir les línies estratègiques que han de guiar el Pla de Cooperació de l’Ajuntament. Un pla de cooperació que té per objecte tant la cooperació internacional com ajudar les persones més necessitades als nostres barris. Tal i com indica la regidora de Cooperació, Leticia Piquer,també implica la conscienciació i el foment de l’educació en la nostra pròpia societat.

Amb este pla es definiran les estratègies de cooperació, i es fa a través d’un procés de participació en el qual s’implica les persones que treballen dia a dia en esta qüestió.

Ahir participaren entitats com Creu Roja, Manos Unidas, CEPAIM, Associació Medi Ambient, Biblioteca Solidària Missionera, Norte Perdido, La Vicuña, Pau i Solidaritat, Escoles Solidàries o La Ribera en Bici-Ecologistes, així com tècnics i persones a nivell individual.

Deixa un comentari