Alzira plantarà dos mil arbres durant tres dies a la zona de la Muntayeta i del mirador

Els alzirenys i alzirenyes podrán plantar 2.000 arbres en la ciutat durant esta setmana. Les plantacions tindran lloc el pròxim dijous i divendres a l’esplanada de la Muntanyeta i el dissabte al Mirador del Xúquer. Activitats que estan obertes a la participació de qualsevol persona. L’objectiu, continuar amb la lluita contra el canvi climàtic amb la implicació de les persones.

Es tracta d’una inciativa conjunta amb Family Cash i Chocolates Trapa. L’Ajuntament d’Alzira ha signat un conveni amb l’associació Reforest Project que permetrà augmentar el volum d’arbratge en esta zona. Esta associació que va nàixer al 2019 a Madrid té com a objectiu reforestar, plantar arbres ja desenvolupats, no sols plançons i que perseguix els mateixos objectius pels quals l’Ajuntament ha acceptat esta proposta cedint els terrenys. L’objectiu l’explica el regidor de medi ambient, Pep Carreres.

Dijous i divendres, la cita és a l’esplanada de la Muntanyeta de 9.30 a 13 h. i en esta zona es disposarà tot el necessari per a plantar pins. Dissabte, l’acció es trasllada al Mirador del Xúquer, allí es plantaran espècies de jardí i al costat del riu espècies de bosc de Ribera com xops i salzes. Tot aquell que vulga participar en la reforestació ho pot fer acudint a estos llocs d’encontre, l’associació Reforest Project comptarà amb tot el necessari i a més es comptarà amb voluntariat.

Deixa un comentari