fbpx

Alzira podrà acollir competicions estatals de natació

Compartix la notícia

La piscina coberta d’Alzira serà la primera de la CV on es puguen fer competicions estatals. Per a l’Ajuntament d’Alzira és un orgull poder fer realitat les demandes dels clubs esportius i elevar a la ciutat a un nivell superior. A més, els dies de festius de Nadal la piscina estarà oberta en horari especial.

La possibilitat de fer competicions nacionals serà una realitat gràcies a l’adquisició de huit adaptadors per als blocs d’eixida que es troben a totes les piscines on es realitzen estos esdeveniments esportius. Es tracta d’una petició que havia fet el Club Trencaones a la regidoria d’esports i que s’ha fet possible gràcies a les gestions de Marcos Rivera, president de la Federació Valenciana de Natació.

Les noves instal·lacions podran començar a utilitzar-se el 13 de desembre. A més, la Regidoria d’Esports ha establit un horari especial d’obertura el dia 6 de desembre de 8 del matí a 20 de la vesprada i els dies 24, 25, 31 de desembre i 1 i 6 de gener de 8 a 15 de la vesprada. Amb estos horaris, afirma Fernando Pascual, es pretén facilitar la pràctica esportiva a tots aquells que desitgen fer esport també en els dies festius

Compartix la notícia

Deixa un comentari