Alzira posa autobusos a disposició de les organitzacions agràries per a la manifestació a Madrid

Alzira fletarà autobusos per anar a la manifestació del sector agrari que està programada per a este diumenge 20 de març a Madrid. Els llauradors d’Alzira es reuniran allí amb altres organitzacions que tenen previst acudir de tot arreu d’Espanya.
L’Ajuntament d’Alzira ha posat a disposició dels llauradors places gratuïtes d’autobús a més d’un esmorzar i dinar. Els autobusos eixiran des de la plaça del Regne a les 5 i mitja del matí a Alzira i arribaran a les 11 per a la manifestació a la capital espanyola. La tornada està prevista després de l’hora de dinar. Esta col•laboració es va aprovar al plenari del mes passat per unanimitat de tots els grups polítics del consistori.
La data de la manifestació va ser consensuada per totes les organitzacions agràries espanyoles, després de diverses mobilitzacions a Espanya. Tot i acceptar-la, des de l’Associació Valenciana d’Agricultors reconeixen que no és la millor per als valencians degut les Falles.
Per a inscriure’s al autobús els diferents llauradors podran contactar amb Alzicoop als telèfons d’inscripció 629446053 o 667726463.

Deixa un comentari