Alzira posa en marxa el seu quart voluntariat ambiental per a este estiu

Alzira posa en marxa el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals campanya 2022. Per quart any consecutiu l’Ajuntament d’Alzira conjuntament amb l’Associació Interpreta Natura, enceten este programa destinat a detectar i previndre incendis forestals durant el període estival al nostre terme.
Amb l’arribada de l’estiu entrem en l’època de major risc d’incendis forestals. Es per això, que un any més es promou el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals durant els mesos de juliol, agost i part de setembre, mitjançant la formació de voluntaris, la vigilància ambiental, la neteja de residus en les nostres muntanyes i el reg de zones reforestades.
Els voluntaris que participen rebran equipament i formació en prevenció d’incendis i a més formaran part d’una xarxa de voluntaris supramunicipal. L’objectiu és coordinar-se i treballar conjuntament en tota la serra de Corbera, ja que la muntanya no té portes ni fronteres.
L’assistència serà voluntària segons la disponibilitat dels participants i cada dia el coordinador, formarà 1 grup de 4 o 5 persones que cobrirà una ruta diferent prèviament planificada. Els interessats a participar han de registrar-se AL formulari web interpretayeduca.com/inscripcio/. Dins del voluntariat, els participants reben les dietes corresponents a esmorzar i dinar, assegurança de responsabilitat civil i accidents, EPIs, certificat de participació i jornades formatives.
Més informació a mediambient@alzira.es o al 96 245 92 69.

Deixa un comentari