Alzira posa en marxa un pla d’ocupació per a menors de 35 anys

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa un pla d’ocupació per a menors de 35 anys, empadronats en Alzira i que es troben en situació de desocupació. 10 jóvens desenvoluparan la seua tasca a diversos departaments municipals.

Este pla finançat per l’Ajuntament contractarà durant sis mesos, amb possibilitat de pròrroga, a 10 persones que portar a terme les seues tasques a IDEA, Recursos Humans, Escoletes Infantils, Secretaria i Serveis Socials. Els jóvens amb una edat màxima de 35 anys han de complir com a requisit que no hagen transcorregut més de 5 anys des de que hagen acabat els seus estudis.
Les titolacions demanades són psicologia, pedagogia, relacions laborals i recursos humans, dret, periodisme, comunicació audiovisual, economia o empresarials, ADE, ciències del treball, mestre infantil, grau superior d’educació infantil i d’administració i finances i certificats de professionalitat dels nivells 2 i 3 de la família administració i gestió. Es tracta de titulacions adients per a la feina que van a desenvolupar a l’Ajuntament. Carmen Herrero, directora d’IDEA, en el programa d’esta casa, Agenda Laboral.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud al pla ocupació joves qualificats 2021 des de hui i fins el 18 de maig a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira o de forma presencial a La Clau, amb cita prèvia.

Deixa un comentari