fbpx

Alzira posa punt i final als tràmits administratius amb paper

Compartix la notícia

Fins hui, l’Ajuntament d’Alzira ha atés presencialment, a través de la Clau i altres serveis administratius, els tràmits de totes les persones i entitats. Una situació que es mantindrà com a data límit fins al pròxim dia 31 de gener de 2020, de manera que el dia 1 de febrer no s’acceptaran altres documents i tràmits que no es realitzen a través de mitjans electrònics i per descomptat en este format.

Esta obligació legal, comporta que cal obtindre un certificat electrònic de representant de persona jurídica, així com utilitzar la seu electrònica tant per a la presentació d’instàncies com per a la recepció de notificacions. També cal utilitzar altres plataformes com FACe, Plataforma de licitació, etc…, segons el tipus de procediment de què es tracte. La regidora de Modernització de l’Administració i Transparència està segura que una vegada feta la tramitació, els usuaris només tindran avantatges amb els tràmits electrònics.

Per a facilitar este canvi, l’Ajuntament d’Alzira posa a la seua disposició tots els canals d’informació per a atendre qualsevol qüestió que es plantege i ha convocat  a una reunió presencial informativa que tindrà lloc el pròxim dia dimarts 10 de desembre, a les 19 h, en el Saló de Plens municipal.

Compartix la notícia

Deixa un comentari