fbpx

Alzira presenta hui a FITUR el programa Peke Turisme i les papereres Gumy

Compartix la notícia

Alzira presenta hui a FITUR el programa Peke Turisme i les papereres Gumy. A més, hui també estaran presents les falles amb la representació de les falleres majors d’Alzira i el president de la Junta Local Fallera. L’estand alzireny es troba dins del paraigües de la Diputació, però per als propers anys l’Ajuntament espera tindre el seu propi espai.

Peke Turisme és per a l’Ajuntament d’Alzira una de les millors propostes dutes a terme enguany i, per això, l’ha escollit com el projecte punter per presentar-lo a FITUR. Recordem que Peke Turisme és un programa turístic destinat a què els més menuts coneguen la història i patrimoni de la seua ciutat. També es presentarà de nou, a la roda de premsa, les paperes Gumy, amb la presència del regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual.

A banda dels trets característics com la reganyà i els bens patrimonials i naturals que Alzira mostra any rere any, a FITUR acudiran enguany 45 músics de la Societat Musical d’Alzira, per mostrar a la resta de països com sona la música tradicional valenciana. Els músics faran primer una desfilada pel pavelló tocant peces tradicionals falleres i després una exhibició en què els assistents podran sentar-se i escoltar-los.

Compartix la notícia

Deixa un comentari